countryside1.jpgcountryside2.jpgcountryside3.jpgcountryside4.jpgcountryside5.jpgcountryside6.jpgcountryside7.jpg

CAFÉ HAVEHUSET

Frederiksborg Slotshaves idylliske café finder du ved Barokhavens nordlige indgang på Rendelæggerbakken 2, 3 minutters gang fra den store gratis parkeringsplads ved Fredensborgvej/Holmegårdsvej.


I cafeen bliver der lagt vægt på at tilbyde produkter, der har en høj kvalitet, og at de så vidt muligt både er danske, økologiske og bæredygtigt produceret.

MAD OG DRIKKE

Vælg mellem kaffe, the, kakao, økologiske drikkevarer fra Antons, øl fra bryggeriet Krenkerup samt rød- og hvidvin. Der serveres også lette frokostanretninger samt dagens kage og Is.  

DRIVES I SAMARBEJDE MED JOBCENTER HILLERØD

Café Havehuset drives i samarbejde med Jobcenter Hillerød. Målgruppen for medarbejdere i Café Havehuset er borgere, som har brug for afklaring, opkvalificering og/eller støtte til at komme i uddannelse eller på arbejdsmarkedet. Borgerne deltager i den daglige drift af caféen. Derudover er der undervisning og vejledning i forhold til uddannelse og jobsøgning tilknyttet projektet.
 

CAFEEN HAR FØLGENDE ÅBNINGSTIDER

Caféen er åben året rundt fra tirsdag til søndag kl. 12 til 16. Hver sommer fra påske til og med efterårsferien er der åbent tol kl 17, men lukket mandage. 

KONTAKT

Cafeen kan kontaktes pr. mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 61 66 27 87 eller 24 65 47 50

Cafeen er drevet af forpagter og leder Mette Schou og projektleder Leyla Hussain. 

 

Joomla templates by a4joomla